Under Armour

WELCOME TO UNDER ARMOUR - EVERYTHING HERE IS BUILT TO MAKE YOU BETTER
Ja det siger vist det hele om Under Armour og UA (som de i daglig tale kaldes), er ikke nobodys. Du har muligvis ikke hørt om mærket før, men UA er faktisk Amerikas næststørste sportsmærke og snapper lige i hælene på det - for os - mere velkendte NIKE. UA har da heller ikke bare et middelmådigt sortiment, men et vanvittigt og gigantisk udvalg af fantastisk sportsbeklædning, indenfor alle sportsgrene. UA er især store indenfor de mere amerikanske sportsgrene, men den danske fitness-udøver og løberen, vil finde verdens absolut bedste sportsbeklædning i kollektionen. Vi har hos PostMeUnderwear taget noget af deres mest populære sportsundertøj og løbetights ind og vi glæder os til at gøre Under Armour, til et mere velkendt mærke i Danmark. Endnu et skridt på vejen til at blive mere intergreret i danskernes tankegang tog UA, da de købte den danske fitness-app Endomondo for mere en ½ milliard danske kroner og dermed har Under Armour altså nu en finger med i spillet hos danskernes foretrukne fitness-tracker og det er blot endnu et tegn på at UA mener det alvorligt, når de siger de (fortsat) vil lave verdens bedste træningstøj.

Hvad kan UA som andre ikke kan?
UA har praktisk talt opfundet begrebet kompressionsundertøj. Det kan sammenlignes lidt med shapewear, men med aktive fordele og er bestemt ikke kun for udseendets skyld. De er verdensledende på at lave tøj som sidder som intet andet tøj og de har deciderede idræts og kropsforskere siddende og med deres enorme viden om menneskets muskelstruktur under belastning, kan de lave aktivt tøj, der understøtter de muskelgrupper du bruger indenfor de forskellige sportsgrene. Læg dertil en uovertruffen teknologiafdeling, der konstant finder på stofstrukturer, der f.eks. kan flytte sved og varme rundt bedre, end i noget andet tøj du har prøvet. Vil du vide endnu mere om Under Armour kan det anbefales at se deres videoer på Youtube. De giver en god idé om hvor innovative selskabet er og hvad de helt præcist kan og vil. videoerne er dog meget amerikanske og actionprægede, for som Under Armour selv siger - I WILL!

Det bedste?
Selvsagt er UA ikke det billigste tøj i verden, men vi vover pelsen og siger det er det bedste derude til sportsudøveren og hos PostMe er du altid sikret markedets bedste pris på Under Armour. Pas dog på, vi har hørt folk sige, at når først det er prøvet, er det svært at acceptere andet, når man træner.

Vi glæder os til at høre dine input
Mangler du noget UA, så kontakt hos, men hav in mente at skal man have alle størrelser og alle farver, ville det kræve omkring 250 stykker tøj af HVER udgave. Gang det så med 1000-vis af modeller og så forstår i hvorfor det er svært for os at vælge hvert år. Det er et enormt udvalg og vi vil gøre alt for at finde det du mangler med den danske afdeling af UA, eller noget tilsvarende, så skriv skriv skriv! Sko og tilbehør (acccesories) er tilsvarende lige så store og her kan vi evt. sende dig videre til rette kontaktperson.

Alle produkter fra Under Armour

108 produkter matcher.