Stort udvalg

Mere end 4.000 varenumre...

... og vi tæller stadig. PostMe startede i 2008 med 9 varenumre. Det var 9 forskellige skjorter, som vi stolte kunne lægge online i oktober 2008, efter mere end 4 års arbejde på vores ehandelsplatform. Vi ville gerne dengang have startet med tusindvis af varer, men vores kontor/lager var 18m2 stort og i øvrigt havde vi ikke rigtig nogle penge at købe varer for. Alle skal starte et sted, vi startede der. Forestil jer alligevel hvilken stor dag det var for os. I dag kan den måske nok virke ganske ubetydelig. For i dag lægger vi nemlig ofte mere end 9 varer på i timen og flere og flere kommer til hele tiden. Vores krav er dog det samme som dengang. Varerne og/eller mærket bag, skal være kendt af størstedelen af befolkningen, gennemtestet, have en historik og det skal kunne forbruges. Derfor sælger vi ikke cementfliser eller trailere. Dem "forbruger" og "slider" du nemlig ikke i et tilstrækkeligt omfang. I stedet sælger vi barberblade, tandbørster, håndsæbe, vitaminpiller, din ynglingsparfume, sokker og alle de andre ting du går og tager på, eller bruger hver dag.

Det er den enkle røde tråd hos PostMe. Har du en mærkevare, der bliver slidt, eller forsvinder helt efter brug, så kan varen ofte genkøbes hos os. Til markedets bedste pris.

Vi er omvendt ikke sat i verden til at promovere nye spændende produkter, der kræver megen forklaring. Det er der andre der er langt bedre til og vi ærer dem for det. Vi er dygtige til én ting. At sikre den danske forbruger de varer de bruger hver dag - Til den rigtige pris.

Synes du således, på baggrund af ovenstående, at vi mangler en vare du bruger jævnligt, eller som du måske plejede at bruge, men ikke kan finde mere. Så vil vi RIGTIG gerne høre fra dig. Ser vi også lyset i den pågældende vare, kan vi skaffe den og kan vi bruge vores store netværk til at give dig en besparelse på den, så går vores indkøbere straks i gang med det de er gode til. Kontakt os for at efterlyse en vare.

Hvorfor sælger i ikke fødevarer?
Vi er endnu ikke blevet dygtige nok til at sælge fødevarer. Dem der gør det i Danmark er drevne, erfarne, eller bare meget risikovillige og for de flestes vedkommende også MEGET etablerede spillere, med en voldsom stor kapital i ryggen. Det er et helt specielt "game" at sælge fødevarer. Så selv om det lyder naturligt for PostMe at sælge rugbrød, ud fra ovenstående filosofi, så er vi fortsat ikke helt nået til det endnu. Varer med kort udløbstid finder du således endnu ikke hos os, men fremtiden vil vise om vi kan lave om på det. Vi er dog allerede nu underlagt Fødevarestyrelsens kontrolrapporter og vi får jævnlige tjek. Man kan finde vores Smiley rappport nederst på vores sider.

Følgende varegrupper specialiserer PostMe sig i:

Barbergrej til ham og hende
Hårpleje
Tandpleje til hele familien
Personlige hygiejneprodukter
Tøj, i særdeleshed basisbeklædning, som undertøj og strømper
Skønhedsprodukter og dufte
Husholdningsprodukter, til rengøring, opvask, batterier og pærer
Elektriske apparater til personlig pleje
Produkter til Børn, herunder bleer og plejeprodukter
Sundhedsprodukter, herunder kosttilskud og vitaminer.

Slutteligt skal der ikke herske tvivl om at målsætningen for PostMe, er fortsat at vokse i det omfang vi rent faktisk kan gøre en forskel på de produkter, der ønskes af jer derude. Så kig jævnligt forbi vores sider, eller skriv dig op til nyhedsbrevet nederst på siden.