4,7/5 (4.000+ Anmeldelser)

Stol på naboen, fætteren, vennen eller din gamle flamme

En af dem har nemlig garanteret handlet hos os gennem tiden og heldigvis har mange også valgt at anmelde os på bl.a. Trustpilot. Vi er så stolte over de anmeldelser vi får, at vi har valgt at skrive vores "karakter" med stort i toppen af siden. Det er nemlig meget vigtigt for os, at det vi arbejder med, bliver vel modtaget OG så er det lige så vigtigt for os at høre, når vi laver fejl. Det er nemlig den eneste måde vi kan få dem rettet på. Vi læser samtlige anmeldelser. Vi får dog mange, så vi besvarer ikke alle, men er der en grund til at forklare, eller uddybe en anmeldelse, så gør vi det. Hos PostMe er det (næsten) altid ledelsen der besvarer anmeldelser og det understreger hvor vigtigt det er for os, at vi kan agere og optimere ud fra det input vi får ind.

Du vil modtage en opfordring til at anmelde os på Trustpilot nogle få dage efter dit køb. Der kommer ikke yderligere mails, før et eventuelt næste køb. Dog kan dog altid framelde dig muligheden for at få yderligere opfordringer tilsendt, allerede i den første e-mail, du får fra os.

Vi læser alle vores anmeldelser og vi bruger dem både til at blive bedre eller rose internt. Vi håber du vil være med til fortsat at evaluere os, så vi kan blive endnu skarpere her hos PostMe!

E-mærket

PostMe er også medlem af E-mærket. E-mærket giver dig som kunde en ekstra sikkerhed ved handel på nettet. Bl.a. vurderer de vores juridiske tilstand - Altså ganske enkelt om vi overholder alle regler og giver dig køberbeskyttelse op til DKK 10.000. Vi bliver evalueret årligt af E-mærket. Se vores certifikat og læs mere om dine fordele her: E-mærket

FDIH

FDIH er den danske organisation for e-handlere. FDIH er en brancheorganisation, der som udgangspunkt arbejder for os som e-butik, men indirekte for slutkunderne. De sikrer nemlig at vi sammen med de andre danske butikker, ensretter vores guidelines og vores kommunikation til jer derude bag computeren, tabletten og mobilen. Det er også FDIH, der orienterer os om de seneste regler på europæisk plan og er med til at sikre, at den danske e-handel er blandt verdens førende. PostMe har siden sin opstart været medlem af FDIH og har også været nomineret til FDIH's e-handelspris.

Facebook

Facebook popper op her der og alle vegne og også hos PostMe. Mange af vores kunder har fundet ud af at anmeldelser og spørgsmål på Facebook, ofte bliver besvaret hurtigt - Ikke bare af os, men også af andre kunder. Det giver en dejlig synergi, så nu du er i gang, hvorfor ikke anmelde os på Facebook?

Google

Google Reviews er en anmeldelsestjeneste som vi for nylig har åbnet op for. Den giver nemlig vores kunder den fordel at anmeldelser allerede kommer op, idet man søger efter os. Det giver en vis sikkerhed og ro i maven, at se at andre også har kigget forbi os via Google. Så vi sender et cyberkram, hvis du også smed en anmeldelse afsted lige her.

Så har vi vist også været hele vejen rundt. Vi håber du vil være med til at sprede budskabet og indstiller til at anmeldelser af PostMe sker på et sagligt grundlag og at tonen i anmeldelsen er respektfuld. Vi forbeholder os ret til at at rette henvendelse til udbyderen af anmeldelsesplatformen, hvis tonen bliver personlig og går over grænsen for god kommunikation. Vi kan sagtens tåle både ros og ris, bare den er velovervejet. Vi håber på forståelse for dette.