Poo-Pourri

Poo-Pourri er intet mindre end et revolutionerende produkt og det er ikke hver dag man kommer forbi et sådan. Det er en helt ny tankegang, når det kommer til at sikre en behagelig duft på toilettet, efter du har været på det helt store "besøg". Her er tale om naturlige olier frem for kompresset kemisk gas. Vi var ret skeptiske til at starte med, men det virker virkelig, ganske som de siger i deres nok så morsomme video. Til en standard omgang rækker lidt poo-Pourri så rigeligt, men der er grænser for alt og engang imellem kræver det et ekstra skvæt ud i luften, men det er en verden til forskel fra før, det lover vi - og det samme gør Poo-Pourri, for hvis du ikke synes det virker, så tager de produktet retur.

Poo-Pourri er et amerikansk firma fra Texas og produktet er udviklet og produceret i USA, men har indenfor kort tid gået sin sejrsgang hele verden over, grundet den morsomme video, som vi anbefaler alle at tage et kig på (den er på produktsiderne).

Poo-pourri producerer også dufte til sure sko og eftersigende er de på vej med endnu flere produkter, så det glæder vi os til at se.

Alle produkter fra Poo-Pourri