Paul Mitchell

Paul Mitchell - Luksus du kender fra din frisør. 

Paul Mitchell's produkter har været på markedet siden 80'erne og er skabt af 2 venner, frisøren Paul Mitchell og marketing ekspert John Paul DeJoria, med en mission om at skabe luksus hårplejeprodukter, men med fokus på natur og miljø. De startede ud med Shampoo One, Shampoo Two og The Conditioner, som du sikkert kender fra din frisør tilbage i 80'erne. Udover, at produkterne blev populære, så fik de 2 etableret en awapuhi-farm på Hawaii, hvor de er selvforsynende med de ingredienser de bruger i deres produkter. 

Populære produkter

Paul Mitchell's store produkt katalog indeholder udover produkter til professionelt brug, som f.eks el-artikler og hårfarve, også pleje- og stylingprodukter.  Disse kendetegnes ved naturlige ingredienser, der er kendt for at være CO2 neutrale. Ingredienser i Paul Mitchell's produkter tæller blandt andet Tea Tree og Awapuhi samt Marula olie. Disse ingredienser indeholder en høj fugtighed og har plejende egenskaber. I Paul Mitchelss største serie Black/White findes der 11 plejeserier og 5 stylingserier alene. F.eks Forever Blonde, Moisture, Color Care, Kids, Curls, Smoothing, Extra Body og styling serierne; Soft Style, Flexible Style, Firm Style og Express Style.

Hårpleje med god samvittighed

For mange er produkter der tager hensyn til menesker, natur og dyr en vigtig del af hverdagen. Dette er også en stor prioritet for Paul Mitchell brandet og det har resulteret i produkter der er CO2 neutrale,  bæredygtige og selvforsynende. Ny teknologi og de bedste ingredienser giver et luksus produkt med plejende, styrkende og toppræsterende kvaliteter. Udover at ville gøre verden til et smukkere sted, så tager Paul Mitchell afstand fra testning på dyr, de var faktisk nogle af de første der gjorde det.

 

Alle produkter fra Paul Mitchell