Oral-B PRO2 2700 - Elektrisk Tandbørste

Billede af Oral-B PRO2 2700 - Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B PRO2 2700 - Elektrisk Tandbørste
Billede af Oral-B PRO2 2700 - Elektrisk Tandbørste
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 699,00
Pris
kr. 372,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Jeg vil meget købe tandbørste , hvad tids horisont for levering
- Alex Pedersen
Svar:
Hej Alex. Vi sender alle hverdage og pakker alle ugens dage. Dvs at hvis du bestiller inden kl 15 p en hverdag, så skulle du i langt de fleste tilfælde modtage din forsendelse næste morgen. Læs mere om de forskellige leveringsformer i kurven, så du får valgt den rette for dig. Bemærk at ovenstående kun gælder for lagervarer. Er varen på vej til lager eller udsolgt, så kontakt meget gerne supporten på info@post.com. Tit kan de give rigtig gode estimater på leveringstiden.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej. På jeres tilbud står der prisen 472.- Vi har mange børstehoveder fra en anden model passer de til denne . Batteriets holdbarhed på 2 uger er det hvis den kører hele tiden?
- Hans-Ulrich Lefevre
Svar:
Hej Hans-Ulrich. Prisen på denne svinger lidt automatisk alt efter leveringer, men har vi en kampagne på den, så er det selvfølgelig den pris du kan få den til. Har du købt den til en anden under en kampagne, så skriv straks til os i supporten, så får vi rettet til og tilpasset kampagnen efterfølgende. Så spørger du om børstehoveder og svaret er ja. Alle Oral-B hoveder passer i dag på alle Oral-B tandbørster. Batteriets holdbarhed måles ved 2 x 2 minutters børstning hver dag af én person. I dette tilfælde, skal den så oplades ca. hver 14. dag.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Pro2 er Oral-B's nye generation af PRO el-tandbørster. De har et forbedret batteri med en levetid på op til 2 uger (før 1 uge). Med denne tandbørste får du 2 programmer, samt 2 hoveder, så du kan komme i gang med det samme.

40.000 pulseringer og tryksensor. Med en Oral-B elektrisk tandbørste fjerner du op til 100% mere plak. Det runde hovede renser bedre og du får et sundere tandkød. Du vil opleve en renere fornemmelse på blot 30 dage i forhold til brug af en manuel tandbørste.

TrykSensor sørger for, at du får besked hvis du børster for hårdt. Tandbørsten sænker automatisk farten og blinker.

Den fjerner skånsomt pletter fra tænderne, så du får hvidere tænder.

Oral-B's tandbørster kommer med en 2 minutters timer, der sørger for at give dig besked når du har børstet i de 2 minutters anbefalet tid. Hver 30. sekund vil et kort brum fortælle dig, at du kan fortsætte til næste område.

Denne tandbørste har 2 programmer: Daily Clean og Gum Care.
Du skifter program ved at trykke på tænd knappen.
Første tryk: Daily Clean
Andet tryk: Gum Care
Tredje tryk: sluk

Der medfølger en opladerstander med plads til at opbevare 2 børstehoveder. Evt hvis man er 2 om at dele håndtag.

Desuden medfølger der 2 børstehoveder, så du kan komme i gang med det samme.
1x CrossAction hoved - et all-round hoved, med børste i skrå vinkler, så de bedre kommer ind i alle mellemrum og overflader på tænderne. Det er Oral-B's topmodel.
1x Sensi Ultra Thin - Oral-B's nyeste hoved, der er en fusion mellem et alm og et sensitivt hoved. Det er lidt blidere mod tænder og tandkød.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt