Oral-B iO Series 9N - Hvid

Billede af Oral-B iO Series 9N - Hvid
Billede af Oral-B iO Series 9N - Hvid
Billede af Oral-B iO Series 9N - Hvid
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 3-5 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 2.299,00
Pris
kr. 1.869,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Jeg antager de 300kr's Cashback også gælder for tandbørster købt hos jer? https://oralb.com/content/oral-global-offers/Oral-B_Nordic_iO_Cash_Back_leaflet_DK.pdf)
- Morten Nielsen
Svar:
Hej Morten. Programmet udbydes af P&G (Oral-b varemærkehaver) og derfor skal der ansøges om cashback hos P&G direkte, underordnet hvor handlen foretages i Danmark. Igennem årene har vi dog erfaret at programmet tilpasses hele tiden, så hvilke regler og bestemmelser der gælder p.t., kan du evt. få uddybet hos dem, hvis det ikke fremgår af materialet på deres danske cashback hjemmeside. Vores indkøb er dog netop nu ved at tale med P&G om vi også kan lave noget bedre info på produktsiderne, til alle jer der spørger til programmet (for det er jo super relevant info at kunne give videre, når man skal vælge mellem en Oral-B tandbørste og et eventuelt andet mærke), men indtil det er på plads, så skal du evt. følge op hos P&G's kontor der håndterer det praktiske i programmet, nemlig CJ Hvidevarer på telefon 98 18 21 00. Håber det kan bringe dig lidt videre og om ikke andet forsikre dig om at vi også arbejder på at kunne informere bedre om dette.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilke børster i hvid, passer til denne ?)
-
Svar:
Hej. Alle i denne søgning passer til tandbørsten... hvide io børster God fornøjelse med den.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er der ikke noget galt med prisen..den koster 2049, men er set til 1995 😂)
- Pia
Svar:
Hej Pia. Godt set og det kan godt være radioens P3 siger de har Danmarks bedste lyttere, men så har vi i hvert fald Danmarks mest vågne nethandlende - Sådan! Jeg sendte din besked videre til indkøb, som nu kunne melde at de straks ville se på den og dermed skulle den være på plads lige rundt om hjørnet. Tak!
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Den seneste topmodel fra Oral-b. Med den den ny iO serie får du en professionel pleje af dine tænder hver dag.

Giv dine tænder den pleje, de har brug for med denne Oral B iO Series 9 elektriske tandbørste. Tandbørsten er udstyret med smarte teknologier såsom 3D Teeth Tracking-teknologi, timer, LED-skærm og trykstyringssystem. Tandbørsten har en brugstid på helt op til 40 minutter og du kan vælge mellem 7 børstetilstande, så du kan tilpasse din tandbørstning til dine behov.

3D Teeth tracking-teknologi
Op til 34.800 mikrovibrationer i minuttet, hjælper di gmed at fjernerop til 100% mere plak end en almindelige, manuell tandbørste.

Op til 40 min. pr opladning
Du kan bruge tandbørsten i op til 40 minutter efter en fuld opladning på 3 timer.

7 børstetilstande
Med 7 børstetilstande (daglig rensning, sensitiv, intens, tandkødspleje, hvidtning, tungerens samt super sensitiv rensning) kan denne tandbørste effektivt dække alle dine behov.

Trykstyringssystem
For at sikre at du ikke trykker for hårdt på dine tænder og dit tandkød, vejleder tandbørsten dig med farvekoder. Trykker du for hårdt, lyser den rødt, mens du får et grønt lys, hvis du anvender det rette tryk.

LED-skærm
Ved hjæle af en farverig LED-skærm bliver din tandbørstning interaktiv, og du får hjælp fra kunstig intelligens til at sikre blid og effektiv tandpleje.

Timer
Timeren udsender en påmindelse hvert 30 sekund, så du kommer rundt i alle 4 hjørner.

Inkluderet i pakken:
- iO9 håndtag
- 1x Børstehoved
- 1x opladeretui
- 1x oplader
- 1x opbevaring til børstehoveder

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt