Spar på småt. Brug på stort.

Overskriften kræver næsten ikke nogen uddybning, for selvfølgelig ved du allerede godt, at hvis du tænker dig ekstra godt om, på en lang række af de "små" indkøb, du hele tiden foretager, så betyder det noget!

Det her handler om besparelser på varer, som du bruger hver dag - Fra top til tå, fra morgen til aften og 365 dage om året. Det er dagligvarer! PostMe har i nu 10 år sikret dig nogle af Europas bedste priser på disse. Måske har du fulgt os hele vejen, måske er du først kommet til nu, men du er her og du er godt på vej til at handle smart. Handler du ofte hos os, VIL du kunne bruge flere penge på de ting, der virkelig betyder noget for dig, hvad end det er en rejse med kæresten, en hyggeweekend med ungerne, en ekstra stor Mors dags gave, varme i rattet på den nye bil, eller bare selvforkælelse af første grad, så hjælper vi dig på vej.

Vi vil i hvert fald gøre alt for at give dig lidt mere, til alle de vigtigere ting!

Ved du hvad du skal købe? Så anbefaler vi at du bruger det store tydelige søgefelt i toppen af siden. Det er hurtigt og effektivt!

Vi har for nylig skiftet vores design, så du nu også nemmere kan handle fra din mobile enhed. Nu kan det godt være du aldrig nåede at støde på vores gamle design og gerne lige vil vide hvad der egentlig er sket... Menuen er kommet op i toppen. De varer du kender fra før, finder du nu mere enkelt, ved at klikke dig igennem emnerne. Når du skal betale, er det hele også gjort lidt mere enkelt og mindre forstyrrende. Ved du hvad du skal købe? Så anbefaler vi, at du bruger det store tydelige søgefelt i toppen, sådan finder du dine varer hurtigst. Vores nye sider kommer ikke uden lidt tekniske udfordringer. Er du tidligere kunde og har du været vant til at benytte vores funktion med autoindtastning af adresse, så skal vi straks beklage en smule. Den funktion kunne vi desværre af sikkerhedshensyn ikke tage med over i første omgang, ligesom vi også fortsat arbejder med at give dig en oversigt over dine tidligere ordrer. Så når du handler på det nye PostMe, skal du altså indtaste dine adresseoplysninger igen, men derefter vil du som tidligere, kunne gøre det med en genvej. Vi skulle også mene, at vi har gjort det langt mere enkelt at komme igennem købsprocessen. Oplever du problemer, så kontakt os endelig.

Vi har vores sædvanlige gode kundeservice med chat, telefon og mail i øverste højre hjørne af alle sider. Klik og så hjælper vi dig videre. Alle de input vi får, bearbejder vi og så prøver vi så vidt det er muligt at implementere dem hurtigst muligt.

Nyd "opholdet" herinde og velkommen til PostMe!