Mundbind type 2 IIR CE godkendt - mod virus og bakterier - 10 stk

Billede af Mundbind type 2 IIR CE godkendt - mod virus og bakterier - 10 stk
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 1-2 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Pris
kr. 40,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
3+ kr. 35,00 Du sparer: kr. 15,00
5+ kr. 30,00 Du sparer: kr. 50,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

3-lags maske - Type 2 IIR Mundbind er ikke længere noget særsyn i Danmark og nu en del af hverdagen. Med disse mundbind er du sikret mod 98% af de bakterier og virus du møder. Dette mundbind er godkendt til brug i Europa og produceret af en svensk producent. Disse mundbind kan vendes bruges med begge sider vendt ud, så du er sikret du ikke vender det forkert. Dertil er de produceret uden brug af glasfibre og er dermatologisk testet og lettere end mange andre type 2 mundbind. Regler om at benytte sig af mundbind eller maske gælder også ved flyrejser og i mange byer ved al offentlig transport. Engangsmasker. Ansigtsmaskerne er behagelige at trække vejret gennem og er både støvtæt og filtrerer bakterier. BFE ≥ 98%. Dette står for Bacteria Filtration Efficiency og viser hvor meget disse masker lukker ude af udefrakommende bakterier og vira.

PostMe presser priserne på godkendte type IIR masker og vi prioriterer at vi kan forhandle nødvendige værnemidler i forbindelse med Covid-19 til en af de laveste markedspriser. Således vil priserne på masker løbende ændre sig, da vores indkøbspriser på de gode type IIR masker også gør det hele tiden. Så snart vi skaffer en bedre pris, tilpasser vi vores udsalgspriser, for som med alt andet, skal du vide at du gør en god handel, når du handler med PostMe. 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt