IPL

Hvad står IPL for? Det står for Intense Pulsed Light. Det er en metode til at fjerne uønskede hår op krop og i ansigtet. Lyset fra speciel-pæren udsender den bølgelængde der trænger ned til hårsækken, gennem huden og pigmentet/farven i hårstrået. Det bliver varmet op til ca. 70 grader celcius og på den måde destruerer den intense varme muligheden for at producere et nyt år, eller nedsætter hyppigheden meget. Dette er årsagen til, at hårfjerning med laser ikke virker på lyst, gråt og rødt hår (da der ikke er noget farve/pigment, som kan lede varmen ned i hårsækken).

Mange spørger om det gør ondt at bruge en IPL og til det kan vi svare, det gør ikke ondt, men det kan mærkes. Det kan dog føles lidt ubehageligt ved sensitive områder, eller hvis man kommer til at behandle det samme sted lige efter hinanden, da området allerede er varmt fra laserbehandlingen. Det føles lidt som om man får et svagt smølfespark/knips på huden. Jo kraftigere hår man har, jo mere kan man mærke behandlingen fra IPL maskinen.

Det er vigtigt, at man følger vejledningen korrekt. Man skal netop barbere sine hår væk inden man starter IPL behandlingen. Får man ikke fjernet hårene helt, kan der lugte lidt af brændt hår. De SKAL barberes væk og ikke hives ud/vokses/epileres. 

Hvor ofte skal man behandle? Når man starter ud, skal man bruge IPL maskines ugentligt. Nogle vil allerede efter 3 behandlinger opleve færre hår. Hårsækkene kan kun behandles når de er aktive, derfor vil gentagne behandlinger over en 18-24 måneders periode ramme de fleste hår. Læs venligst vejledningen mht anbefalinger for det enkelte produkt.

Er der steder jeg ikke må benytte mig af laser behandling? Ja, du må ikke bruge den på følgende områder:

På hovedet og på ørerne

Mænd må ikke bruge den i ansigtet eller på halsen. Kvinder må ikke bruge den over kindbenene i ansigtet.

Brystvorter, omkring disse samt genitaler er strengt forbudt!

Må ikke bruges på tattoveringer eller andet permanent makeup.

Mørkebrun/sorte pletter, som vorter, modermærker eller fregner.

Du må ikke behandle områder der er blevet ny-opereret, dybegående peel'et eller på ar og hud der har solskade eller er blevet forbrændt

Det samme gælder solbrændt hud. 

Har du andre spørgsmål? Ja så skriv til os på info@postme.com eller prøv vores smarte chat funktion fra kl. 13-17.

5 produkter matcher.