HH Simonsen - FadeMaster - hårklipper

Billede af HH Simonsen - FadeMaster - hårklipper
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
Set til
kr. 1.679,00
Pris
kr. 1.599,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Den ultimative klippemaskine, udviklet og designet af frisører. Normalt bliver hårklippere varme under brug, men takket være en unik teknologi holdes klippeskæret på FadeMaster nødkølet under brug, så du ikke brænder dig.

FadeMaster er HH Simonsens eget klippeværktøj udviklet til professionelle. Det er en eksklusiv klippemaskine, som leverer perfekt kontrol og præcision. Maskinen har et kraftfuldt dobbelt titaniumskær, der holder sig skarpt og rustfrit (i længere tid end andre typer stål)

FadeMaster har mange indstillingsmuligheder, der giver dig masser af frihed. Den har 5 hastighedsindstillinger. Den leveres med 2 afstandskamme. Du kan indstille på en række forskellige måder, så du får masser af muligheder og fleksibilitet og kan klippe hår og skæg præcis som du ønsker.

Maskinens klippehastighed kan justeres, så du altid får et perfekt klippesnit, uanset om du laver barber fading eller klipper kvindehår. Den roterende motor holder længere end traditionelle DC motorer, så du kan regne med at have din klippemaskine i mange år.

På LCD-displayet kan du praktisk aflæse batteritid og motorens hastighed.

Maskinen oplades hurtigt og på blot 1 time er der til 80 minutters brug.

Produkt Detaljer:

Fem hastighedsindstillinger
Stærkt og præcist titaniumskær
SmartChip-teknologi
Hurtig opladning med lihtium-ion batteri –
Kraftfuld, men stille motor
Nedkølingssystem
LCD-display
Garanti: 2 år


Tilkøb:

Ønsker du at tilkøbe en pakke med 8 afstandskamme bedes du kontakte os, så vi kan bestille det hjem. Læs mere herom..

Med det nye FadeMaster Barber Guards, der kan købes som tilbehør, kan du tage barberingen til et helt nyt niveau. De otte afstandsmålere i forskellige størrelser sikrer ekstra kontrol og præcision og føles bløde mod hovedbunden. 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt