Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)

Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Tilgængelighed: På lager - Vi afsender alle hverdage indtil kl. 15:30.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 512,00
Pris
kr. 270,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

De klassiske Mach3 Turbo blade i en 16 styks pakke, så der virkelig er penge at spare. Mach3 Turbo er stadig manges foretrukne blade fordi de 3 blade på kniven for mange er det ultimative antal, når man skal have en god barbering

Gillettes MACH3 Turbo til mænd er det ultimative barberblad til at undgå rødmen

Fra Gillettes MACH3-familie kommer MACH3 Turbo barberbladet til mænd. Dette barberblad er ideelt for dig, der vil undgå rødmen og tage din barbering til det næste niveau.

 

MACH3 Turbo barberblade passer til alle MACH3 skrabere men har et endnu skarpere blad og ekstra innovative funktioner set i forhold til de klassiske MACH3 barberblade.

 

MACH3 Turbo blades forbliver skarpe længere

Gillettes MACH3 familie har generelt barberblade, som er stærkere end stål, men MACH3 Turbo barberbladet er endnu skarpere end hidtil set. Det sikrer dig nu op til 15 perfekte barberinger i ét enkelt barberblad.

 

Med Gillettes MACH 3 Turbo har du derfor fundet vejen til en perfekt daglig barbering, som din hud også kan være med til.

 

Gillette MACH3 Turbos tre barberblade er udviklet med henblik på en tættere barbering. MACH 3 Turbo har en indbygget innovativ ”Skin Guard”, der strækker din hud ud og gør den klar til at blive barberet.

 

MACH3 benytter også affjedring som teknologi, hvilket på effektiv vis sørger for, at dit barberblad kommer helt i bund. Resultatet er en glat og tæt barbering hver eneste gang – imens din hud også beskyttes.

MACH3 Turbo giver en tættere barbering uden rødmen

Tests viser, at din 10. barbering med en MACH3 Turbo føles bedre end den første barbering med en ny engangsskraber. En god årsag til dette er, at Gillettes MACH3 Turbo barberblad netop er udviklet med særligt hensyn til mænds hud.

 

Langt de fleste mænd kender i dag til rød og irriteret hud, tørhed eller knopper efter deres barbering. MACH3 Turbo blades hjælper mod dette problem.

 

Gillette MACH 3 Turbo sætter ind med DuraComfort blades, der skaber ultimativ komfort. Til forskel fra MACH3 har MACH3 Turbo barberblade også ekstra langtidsholdbare Mega Gel Strips.

 

Disse er udviklet for at hjælpe til at beskytte mod rødmen ved at tilføre afgørende fugt til din hud under hver barbering.

 

Desuden sørger de fugtgivende strips for, at barberingen glider nemmere, hvilket skåner din hud fra rifter og fra at blive hevet unødvendigt i.

 

Gå ikke glip af dette skarpe produkt til mænd, hvis du er på jagt efter nyt barbergrej.16 styk i alt til Danmarks stærkeste pris - For de er selvfølgelig originale!

Bemærk at Gillette netop har lavet nye mach3 turbo blade (billede med dobbelt blå). Mach3 turbo kan derfor variere mellem den nye og gamle version.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt