Gillette Mach3 Barberblade - 12 stk. - Mach 3

Billede af Gillette Mach3 Barberblade - 12 stk. - Mach 3
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 285,00
Pris
kr. 164,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
2+ kr. 158,00 Du sparer: kr. 12,00
3+ kr. 157,00 Du sparer: kr. 21,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Barberblade der passer til alle Gillette Mach skrabere. Med fugtstribe.

Gillettes MACH3 barberblade til mænd

Oplever du problemer med rødmen eller irriteret hud efter barbering? Du er langt fra alene. 

For røde knopper eller stram, tør hud er ikke usædvanligt i forbindelse med barbering, og den daglige rutine kan være hård for huden. Men der er en løsning på problemet. 

Med Gillettes MACH 3 får du barberblade, der giver dig en perfekt barbering hver eneste dag. Du får blades, der er god ved din hud og mindsker irritationer. 

MACH3 blades er designet mod rødmen

Den fantastiske MACH3 skraber har en innovativ indbygget gelstrip, der hjælper med at beskytte din hud mod rødmen. Dette gælder selv ved daglig eller hyppig barbering. 

Gelstriben på barberbladet falmer over tid for at vise, når du ikke længere får en optimal barbering. 

Det er sådan Gillettes smarte MACH3 blades hjælper dig med at værne om din hud. På den måde kan du være sikker på at få et ideelt resultat igen og igen med Gillettes MACH3. Helt uden den ærgerlige og velkendte røde hud. 

Tættere barbering uden irritation

Gillette MACH3 blades kommer med tre “stronger-than-steel blades”, der er udviklet med henblik på at give dig en tættere barbering uden at huden bliver irriteret. 

I en test blev det vurderet, at den tiende barbering med Gillettes MACH3 føltes bedre end den første barbering med en ny engangsskraber. Dette beviser, hvordan Gillettes MACH3 tre stærke og fleksible barberblade og den indbyggede innovative gelstrip skaber det bedste resultat for mænd i alle aldre. 

Barberhovedet i Gillette MACH3 er udviklet med tre barberblade med responsiv bladaffjedring. 

Affjedringen holder de tre barberblade i helt tæt kontakt med din hud. Et bevægeligt hoved på MACH3 tilpasser sig samtidig til dit ansigts unikke konturer, hvilket giver dig en tæt og komfortabel barbering hver gang. 

Gå ikke glip af dette produkt til mænd, hvis du er på jagt efter nyt barbergrej. Prøv Gillettes MACH 3 blades, der føles bedre end en engangsskraber selv ved den 10. barbering.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt