Forsendelse

E-handlens største mysterie

Forsendelse ved e-handel er vigtigt og forsendelse er en kunstart. Lad os dog slå fast. Der er ikke noget der hedder gratis forsendelse i denne verden. Det er derfor lidt et mysterie, at man så tit får tilbudt det alligevel. Vi forklarer her lidt om fænomenet, som PostMe også har meget fokus på.

Vi har desværre endnu ikke fundet en leverandør, der vil levere til hele Danmark gratis og vi tvivler på andre har. Så gratis fragt baserer sig på beregninger og så lige endnu flere af dem. Hos PostMe har forsendelse, og ikke mindst prisen for den, altid været vigtig! Vi vil altid gå ind for gennnemsigtighed på fragt.

Vi tilbyder dig gratis forsendelse ved køb over DKK 699. Langt de fleste af vores pakkeforsendelser leveres til dig indenfor 12-24 timer efter afsendelse (mandag til lørdag).

Det er altså ved køb over DKK 699,- at vi aktuelt kan give vore handlende gratis fragt på PostMe.com. Vi arbejder løbende på at tilpasse satsen, så der tages forbehold for ændringer af denne. Fragtløsningen ved gratis fragt, er altid en pakkeløsning, aldrig brev.

Vi tilbyder i øjeblikket adskillige fragtmuligheder, fordi det er vigtigt for os og jer. Det kræver lidt mere, men konkurrence er sundt, det ved vi alt om. Så vi udnytter at logistikmarkedet i Danmark er i rivende udvikling! Alle herunder kommer forbi os hverdage i tidsrummet 15-17. Vil du have din pakke med ved næste opsamling, så er supporten klar til at rådgive dig om den bedste løsning. Support finder du i øvre højre hjørne af siderne. Læs om dine fragtmuligheder herunder.


Få sendt med PostNord hos PostMe
postnord er vores ældste partner. Det er en virksomhed i konstant fokus og med mange produkter. Når det ene går godt, går det andet måske dårligt. Derfor er der mange meninger om postnord, men de kender logistik ud og ind, det kan man ikke tage fra dem. postnord breve tager i øjeblikket op til 10 hverdage om at komme frem, så det skal vi alle vænne os til. Prisen er til gengæld stadig god. Vælg brev, når du vil spare og har god tid. Vælg postnord pakke, når du gerne vil have pakken næste dag i et fantastisk netværk. Der er postnord nemlig fortsat den største.

Få sendt din pakke med GLS hos PostMe
GLS er den evige friske udfordrer og har mange års erfaring med pakkeomdeling. GLS er især god til erhverv, og man møder dem ofte hver dag på arbejdet, men efter deres mange pakkeshops er kommet til, er det også en fremragende og prisstærk udbyder på pakker til lokal afhentning.


Du kan vælge at få sendt med DAO hos PostMe
DAO er nyeste skud på stammen i logistik-Danmark. DAO kender vi dog alle som avis og reklameomdeling. Nu deler de også pakker ud til hjemmeadressen og de er et alternativt pust i markedet, der ofte omdeler dine pakker midt om natten og dermed kan du opleve du bestiller kl 15.30 hos os og allerede modtager kl 01:30 på din bopæl.

Du kan med SwipBox/Bring få pakker til pakkeboks hos PostMe
Swipbox/Bring er den lille innovative lagt sammen med den store kæmpe... og det fungerer! Imod alle odds er det bedste fra begge verdener lagt sammen og med de blå afhentningsbokse i supermarkeder m.m. og den stærke logistik på vejene fra Brings netværk, så kan duoen sagtens være med og vil gerne have dine pakker i bilerne.

Derudover sender vi enkelte varer med DPD helt frem til kl 23:00 (kosmetik og parfumer), men disse afsendes fra særskilt lager og ikke fra Herlev. Der kan du således opleve hurtigere pakning fra ordren er lagt, men 1-2 dages ekstra leveringstid.

Som rosinen i pølseenden kan du også vælge afhentning i Herlev. Bor eller arbejder du i nærheden, så kig da forbi. Vores friske folk sender dig gerne afsted med "en god dag" og "tak for ordren", fordi internettet ikke er mere upersonligt hos PostMe, end at det faktisk er... ret personligt! Husk du får en besked på mail, når pakken er klar, men ellers spørg!

Hvorfor har i ikke altid gratis fragt på alle varer?

Vores priser er generelt skarpe, vores systemer beregner priser 24/7 på flere markeder og konkurrencen på de varer du finder på vores sider, er måske den mest intense af alle markeder. Derfor har vi heller ikke 70% udsalg på en tandpasta, som du kan opleve det på en modejakke. Det er ganske enkelt ikke muligt. Til gengæld lover vi dig at den tandpasta, har vi bearbejdet indkøbspriser på i årevis og vores indkøbere er blandt de bedste i Europa til det. Den pris vi giver dig, er vores absolut bedste. En kampagnerabat eller andet, vil alene knytte sig til en specifik event, eller fordi vi har fået et bestemt parti til en god pris. Endelig holder vi også af at forkæle vores faste kunder og nyhedsbrevsmodtagere med overraskelseskampagner i ny og næ. Vi dyrker ikke faste ekstraordinære rabatter, som for enhver pris skal gemmes væk for dig, eller som kræver noget ekstra af dig. PostMe skal være et sted hvor du - hver dag, året rundt - får den rette pris. Derfor kan vi desværre ikke give dig fri fragt altid. Gud hvor ville vi ønske vi kunne, men så var vi her ikke længe. Til gengæld er målsætningen at PostMe ikke skal tjene en krone på fragt, når regnestykket opgøres. De priser vi forhandler os frem til, er de priser du som kunde får. Det synes vi man kan kalde fair fragt!

Ingen regel uden undtagelse. Der er enkelte varer vi har gratis fragt på, men så er det fordi vi har en højere avance på disse varer. Det har vi oftest fordi markedet har det og markedsvilkårene dikterer gratis fragt og ikke fordi vi pludselig er blevet sære og selektive. Således vil du ofte opleve at f.eks. tekstiler har gratis fragt altid, underordnet ordrestørrelse. Sådan skal verden ikke altid være lige let.

Kan jeg spore mine pakker?

Ja det kan du! Vælger du en pakkeløsning, får du automatisk tilsendt en tracking-kode til din e-mail fra vores system. Derudover er der flere samarbejdspartnere, der udsender koder til bokse, tracking m.m på SMS/tekstbesked til din telefon. Det er derfor det er så vigtigt, at du både får tastet korrekt e-mail og mobilnummer ind ved bestilling. Har du valgt brev som forsendelse, er der aktuelt ikke sporing på forsendelsen. Det gælder dog kun denne ene leveringsform og det vil resultere i en efterlysningssag og forlænget leveringstid, hvis den skulle blive væk under transit. Som dansk netbutik er det dog altid vores ansvar at sikre at du modtager dine forsendelser og således vil du altid modtage forsendelsen, underordnet hvad der sker. Nogle løsninger er mere smidige end andre og er tiden vigtig for dig, så vælg altid en pakkeløsning.

Hvad med fremtiden?

Fremtiden for logistik er vild, det er vi overbeviste om! Droner, selvkørende biler og vi skal komme efter dig. Det skal nok også lande i Danmark og hos PostMe, men giv det tid og frem til da så giv i stedet din lokale fragtmand et smil. Mange af dem knokler 12 timer om dagen og kører landevejene tynde med flere og flere pakker fra nethandlen. Vi ser dem hver dag, når de afhenter på vores lager og de passer rent faktisk i langt de fleste tilfælde rigtig godt på den pakke vi har pakket til dig! Vi tror ikke på gratis fragt i fremtiden, men på billigere fragt og det arbejder vi ret intenst på at sikre os kommer til at ske, for vores allesammens skyld.

Returfragt

Vi medsender ikke en fragtlabel til returfragt, men har vi lavet en fejl, så sender vi meget gerne en til dig på mail, efter kontakt med vores support. Igen må vi understrege at gratis retur ved fortrydelse, har betydet at du har betalt for meget for din vare i første omgang, så det tilbyder vi ikke. Fejl kan dog opstå og når de gør det, så skynder vi os at gøre hvad vi kan for at udbedre dem. Når vi har lavet en fejl, så får du selvfølgelig som minimum muligheden for at sende varen tilbage til os på vores regning. Du skal selv printe din returlabel. Har du ikke en printer til rådighed, så skal vi nok finde en alternativ løsning for dig. Spørg os, vi er her for det samme! Vi arbejder også i øjeblikket på at kunne give dig en rigtig skarp pris på returfragten i de tilfælde, hvor du fortryder købet. Vi er i dialog med vores logistikpartnere og så snart vi har en løsning, skal vi nok direkte implementere den i kommunikationen du får fra os. Frem til da, anbefaler vi at du ser på de alternativer der kan være ved køb af fragtlabels online. Igen hjælper vi meget gerne i supporten med råd og vejledning.

Har du flere spørgsmål til fragt?

Så er vi kun et supportklik væk. Find supporten i øvre højre hjørne!

Vil du prøve en af vores fragtmuligheder, så start på forsiden og et godt tip er at bruge søgefeltet i toppen. Det er genvejen til at finde dine favoritvarer.