Finish Neophos Powerball Quantum Max opvasketabs 72 stk

Billede af Finish Neophos Powerball Quantum Max opvasketabs 72 stk
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen førstkommende hverdag efter 28-03-2019. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Set til
kr. 248,00
Pris
kr. 107,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Hej 😊 Jeg har lige modtaget en dejlig pakke fra jer. Og så tænker jeg over, at der ikke står Neophos på pakken med tabs. Er det kopi-produkt? 🤔
- Trine
Svar:
Hej Trine. Når du handler hos PostMe, er du altid sikret originale varer, da vi ikke forhandler kopiprodukter, så det skynder vi os lige at slå fast :). Jeg kan dog godt forstå man kan undre sig her. Produktet du har fået, er produceret af den virksomhed der hedder Reckitt Benckiser. De er en af verdens største virksomheder, med rigtig mange varemærker som i flere tilfælde hedder noget forskelligt fra f.eks. Frankrig til Danmark, men som ellers er et identisk produkt. Det gør man fordi man ved tests, finder ud af at det ene navn kan være bedre på ét marked og et andet være bedre et andet sted. 2 af disse varemærker er “Finish” og “Neophos”. Det er identiske produkter, men forskellige navne alt efter marked. I Danmark hed de her opvasketabs således tidligere altid Neophos, men nu hvor varer bevæger sig frit rundt i Europa, bliver det lidt mere mudret. Ofte bliver dobbeltnavnene langsomt udfaset, men netop Neophos og Finish virker til fortsat at blive mikset rundt, dog ser vi Neophos navnet langt sjældnere nu, men det er der på enkelte markeder endnu. Vi kalder således produktet begge navne og så længe det er de tabs vi alle holder af, så lever vi med det. Det havde dog været dejligt om RB også lige kunne strømline den, for at vi alle undgår at blive forvirret. Håber det opklarede den for dig. God dag!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
du skriver i et svar tidligere, at: "Finish er dog biologisk nedbrydeligt, glutenfri og uden klorin." er der normalt GLUTEN i opvasketabs/pulver????? Eller hvorfor skriver du det?
- Gerhard Rernböck
Svar:
Hej Gerhard Tidligere kan jeg forstå der har været spor af gluten i opvasketabs. Jeg tror dog de fleste nu produceres uden, da jeg ved en hurtig søgning, kan se at en række mærker (især private labels fra supermarkeder), noterer at de ikke har gluten i deres opvasketabs. Det er klart at det, for en gluten-allergiker, kan det have en betydning. Hvor stor og hvor lille en effekt det evt. kan have, kan jeg ikke bedømme, men kan blot konstatere at Neophos i hvert fald understreger de ikke indeholder gluten. Jeg tænker spørgsmålet er oplagt at tage videre til en af de institutioner, der normalt tester den slags, som f.eks. TÆNK, Fødevarestyrelsen og tilsvarende. De har ret sandsynligt mere info om netop dette fænomen. Håber det hjalp lidt og om ikke andet, så giver lidt inspiration til videre undersøgelse.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er Finish Neophos Powerball Quantum Max opvasketabs 72 stk parfumefri?
-
Svar:
Hej. Nej produktet indeholder diverse aromastoffer og parfume. Finish er dog biologisk nedbrydeligt, glutenfri og uden klorin. Du kan finde flere spørgsmål og svar til produktet hos Finish/Neophos
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej :) Der står på pakken at disse tablets indeholder både salt og afspændigsmiddel. Vil det sige at man ikke skal fylde det på opvaskemaskinen, hvis jeg bruger dem?
- Stig
Svar:
Hej Stig. Det er korrekt at tabletterne indeholder begge dele, så måske kan du meget vel klare dig uden salt og afspænding, det afhænger utrolig meget af maskinen. Vi kan opfordre til at lade det komme an på en prøve. Ser resultatet tilstrækkeligt godt ud, så er det kun fint at undvære, men jeg har selv en maskine der bimler og bamler hvis den mangler en af de to, så jeg påfylder begge dele... og så giver det jo den frihed at man engang imellem kan bruge en tablet uden og opnå samme resultat.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er det helt de samme vasketabs, der er i pakken??? Har købt et andet sted, og der var ikke nogen lighed over de små tabs, der var i pakken!!
- John Ottesen
Svar:
Hej John. Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår spørgsmålet helt, men jeg kan i hvert fald bekræfte at det er originale Neophos Powerball tabs der er i pakken (altså de afbillede). Håber det besvarede spørgsmålet og ellers skriv endelig igen til os på info@postme.com
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er de med citron? Ønskes ikke.
- Karen
Svar:
Hej Karen. Nej denne udgave er ikke med citrus-duft. Så ønsker du ikke det, skal du købe disse. Du kan finde begge udgaver på vores sider ved at søge på NEOPHOS i søgefeltet i toppen.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er disse emballeret i vandopløseligt folie ?
- Jan Hjorth
Svar:
Hej Jan. Det er lige hvad de er. De skal blot i maskinen og så opløses de ved vask. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Den nye Neophos Quantum Max Shine and Protect Regular giver dig den flotte, klare glans, du forventer, plus ekstra beskyttelse mod glaskorrosion.

Den ultimative rengøringsformel

Neophos opvasketabs indeholder 3 vigtige dele til din opvask. Den unikke Power Gel, Neophos Quantum Powerball opvasketab og vaskepulveret, som er det bedste til din opvaskemaskine og effektiv mod selv de værste pletter. De 3 ingredienser bliver aktiveret præcist når det behøves og indeholder den rette mængde af hver ingrediens. Placér Neophos Powerball Quantum Max opvasketab i sæbeskålen.

Ingen pletter er for svære for Neophos Powerball Quantum Max opvasketabs

Neophos opvasketabs indeholder den perfekte mængde af hver ingrediens. Den bedste vandtemperatur er 50-60 grader og undgå korte programmer, så vil du se mirakler.

Pletter fra biologisk materiale vil Neophos opvasketabs nedbryde. Det kan være yderst frustrerende at få f.eks madvarer der består af protein af, da de er resistente overfor rengøringsmidler. Neophos Quantum nedbryder nemt disse madvarer og efterlader din opvask skinnende ren ved hjælp af den hurtigt opløsende gel.

Når du brænder maden på eller laver retter i ovnen, kan du roligt bruge Neophos Powerball Quantum Max opvasketabs. Der er ikke brug for at lade fade og gryder stå i blød. Selv pletter fra te og kaffe bliver nedbrudt og gør dine kopper skinnende rene.

Pakken indeholder 72stk, som får din opvask til at skinne 72 gange og gøre din hverdag meget nemmere. Slut med at sætte alting i blød natten over.

Neophos opvasketabs er så billige hos PostMe

... og så effektive, at det ikke kan betale sig, ikke at komme dem i kurven. Tænk engang, at få leveret dem lige til hoveddøren og få gjort opvaskeprocessen meget nemmere - uden at gå på kompromis med resultaterne.

Her får du lidt mere info om Neophos Powerball Quantum Max:
Disse er uden citron-duft.
Dette produkt opløses under vask
Dette er et originalt produkt fra Neophos

Utroligt nok kan disse tabletter leve op til deres formål, selv på en 30 minutters vask, hvor man blot skal huske at ligge tabeletten i bunden af vaskemaskinen. IKKE i tablet-holderen og IKKE i bestikholderen.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt