CR7 Skjorte Slim fit Grå 8600 72 306

Billede af CR7 Skjorte Slim fit Grå 8600 72 306
Billede af CR7 Skjorte Slim fit Grå 8600 72 306
Billede af CR7 Skjorte Slim fit Grå 8600 72 306
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest dagen efter afsendelse.
Afsendes: Inden for 1-2 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 499,00
Pris
kr. 225,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fra den nye Cristiano Ronaldo skjorte kollektion. Denne skjorte er i slim fit model og i grå med tern. En virkelig flot skjorte i god kvalitet og pasform.

Matriale: 97% Bomuld, 3% Elastane

Vaskes i vaskemaskine.

 

Cristiano Ronaldo forlænger sin debut modebrand, CR7 af Cristiano Ronaldo, med indførelsen af en skjorte kollektion.

 

Sportsmand Cristiano Ronaldo skrider hans berømte venture i modeverdenen, CR7 af Cristiano Ronaldo, og bygge videre på hans succesfulde undertøj og sok rækkevidde ved at indføre en skjorte kollektion, med det formål at skabe et brand af korte artikler til mænd.

 

Denne naturlige progression ser de samme materialer af høj kvalitet og godt håndværk, der er karakteristiske for CR7 Cristiano Ronaldo undertøj og sokker, indpodet i premium herreskjorter.Den nye linje er udstyret med fejlfri konstruktion med et moderne twist, æstetisk spejling den globale superstjerne egen upåklagelig formular. Samlingen omfatter moderne og stilfulde indstillinger samt mere formelle stykker, med et klart fokus på høj kvalitet og pasform. Ren, slanke silhuetter udføres med den højeste opmærksomhed på detaljer, der leverer en elegant endnu banebrydende udseende til standout stykker, som er indstillet til at blive synonym med mænds stil.

 

Samlingen af stilfulde, bærbare skjorter ser Cristiano Ronaldo fortsætter sin partnerskab med CDFA Prisvindende, New York baserede designer Richard Chai. Leder Designer af CR7 mærke Chai er kendt for sit arbejde med etiketter, der indeholder Marc Jacobs og Donna Karan, og samarbejder med Ronaldo på designelementer hele CR7 mærke, der omfatter undertøj, strømper, og nu skjorter.

 

Ronaldo siger om projektet: "En del af min overbevisning er altid at være den bedste, du kan være. Den perfekte pasform skjorte giver en mand tillid til at blive den bedste udgave af sig selv muligt. "

 

"For mig, et stærkt fundament er det vigtigste i hele alle områder af mit liv. I mit sportslige liv, et stærkt fundament giver mig til at udføre på mit bedste, og jeg anvender det samme princip til mit personlige liv, erhvervslivet og den måde jeg klædermig på. Dressing godt giver mig selvtillid til at være det bedste, jeg kan være og undertøj med en god pasform og moderne, stilfulde skjorter er udgangspunktet for enhver udseende. "

 

 

Richard Chai tilføjede: "Ronaldo og jeg har allerede en stor sammenhæng samarbejder på CR7 af Cristiano Ronaldo undertøj og strømper linje, og jeg er spændt, der tilsammen har vi udviklet en præmie mænds grundlæggende mærke, som er godt lavet, essentielle stykker. Ideen med CR7 Shirt kollektionen ligner de centrale ideer ved en undertøjskollektion. Den er baseret på form, funktion og stil. En del af området er lavet med stretch, hvilket skaber en historie omkring ideen om mobilitet. Ronaldo er en aktiv person med stil og bruge stretch teknologi giver mulighed for den form for komfort og bevægelse, som han forventer af de produkter, som han bærer. Samlingen har en hilsen til tradition i finish, men detaljerne, materialer og konstruktion af skjorter er langt mere moderne. Vi har udviklet signatur detaljer såsom en kontrast rørsystem i halsudskæringer og en CR7 logo-ed tag på undersiden søm. Hver sæson vil der være fokus på de vigtigste tendenserHolder en ny tilgang, mens opholder sig tro mod de særlige kendetegn ved brandet.

 

Erfarne danske virksomhed JBS Textile Group står bag produktionen af CR7 Cristiano Ronaldo linje. Virksomheden har en rig kulturarv i produktion af høj slutprodukter og har været involveret i spændende mode baserede projekter i over 75 år. Selskabet anvendte sin speciale og produktion ekspertise til at producere indsamling og levere et førsteklasses produkt.

 

JBS ejer Claus Bjerg Sørensen siger: "Efter succesen med lanceringen samling af CR7 af Cristiano Ronaldo, vi er glade for at udvide vores partnerskab med ham til at omfatte en ny serie af premium herreskjorter. Arbejde sammen med Ronaldo er en yderst fornøjelig proces og vi deler sammen de fælles mål om at levere godt håndværk, tidløst design og førsteklasses produkt. "

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt