CR7 Skjorte klassisk fit Grå med Sort mønster 8633 73 510

Billede af CR7 Skjorte klassisk fit Grå med Sort mønster 8633 73 510
Tilgængelighed: På lager - Vi afsender i øjeblikket indenfor 2 hverdage . Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Ofte førstkommende hverdag afhængigt af den valgte fragtløsning.
Set til
kr. 599,00
Pris
kr. 125,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fra den nye Cristiano Ronaldo skjorte kollektion. Denne skjorte er i klassisk fit og i en flot grå farve med et stilfuldt sort mønster. En virkelig flot skjorte i god kvalitet og pasform.

Matriale: 100% Bomuld

Vaskes i vaskemaskine.

Sportsmand Cristiano Ronaldo skrider hans berømte venture i modeverdenen, CR7 af Cristiano Ronaldo, og bygge videre på hans succesfulde undertøj og sok rækkevidde ved at indføre en skjorte kollektion, med det formål at skabe et brand af korte artikler til mænd.

Denne naturlige progression ser de samme materialer af høj kvalitet og godt håndværk, der er karakteristiske for CR7 Cristiano Ronaldo undertøj og sokker, indpodet i premium herreskjorter.Den nye linje er udstyret med fejlfri konstruktion med et moderne twist, æstetisk spejling den globale superstjerne egen upåklagelig formular. Samlingen omfatter moderne og stilfulde indstillinger samt mere formelle stykker, med et klart fokus på høj kvalitet og pasform. Ren, slanke silhuetter udføres med den højeste opmærksomhed på detaljer, der leverer en elegant endnu banebrydende udseende til standout stykker, som er indstillet til at blive synonym med mænds stil.


Samlingen af stilfulde, bærbare skjorter ser Cristiano Ronaldo fortsætter sin partnerskab med CDFA Prisvindende, New York baserede designer Richard Chai.
 Leder Designer af CR7 mærke Chai er kendt for sit arbejde med etiketter, der indeholder Marc Jacobs og Donna Karan, og samarbejder med Ronaldo på designelementer hele CR7 mærke, der omfatter undertøj, strømper, og nu skjorter.

Ronaldo siger om projektet: "En del af min overbevisning er altid at være den bedste, du kan være.
 Den perfekte pasform skjorte giver en mand tillid til at blive den bedste udgave af sig selv muligt. "

"For mig, et stærkt fundament er det vigtigste i hele alle områder af mit liv.
 I mit sportslige liv, et stærkt fundament giver mig til at udføre på mit bedste, og jeg anvender det samme princip til mit personlige liv, erhvervslivet og den måde jeg klædermig på. Dressing godt giver mig selvtillid til at være det bedste, jeg kan være og undertøj med en god pasform og moderne, stilfulde skjorter er udgangspunktet for enhver udseende. "

 

 

 

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt