Braun Thermoscan 7 IRT 6520 Øretermometer

Billede af Braun Thermoscan 7 IRT 6520 Øretermometer
Billede af Braun Thermoscan 7 IRT 6520 Øretermometer
Billede af Braun Thermoscan 7 IRT 6520 Øretermometer
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 699,00
Pris
kr. 350,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Jeg har et Braun øretemp type 6022, når jeg måler feber skriver den: pos/po5)
- Gitte
Svar:
Hej Gitte. Den fejl (POS) betyder "position" og kan komme på de fleste Braun øretermometre og betyder ganske enkelt at der ikke kunne foretages en måling, fordi termometret ikke var indsat i øret korrekt. Det er sådan at lyset der måler temperaturen, er lidt kræsent med hvad det rammer inde i øret, for at kunne måle korrekt. Når beskeden kommer, skal den dog ofte "nulstilles" og det gøres ved at tage coveret af. Altså ikke kun hætten, men selve coveret på øretermometret (hvis det er muligt på 6022'eren, det kan jeg faktisk ikke huske om det er, men tjek evt. det) og så lige rense det med en klud. Sæt det på igen. Tag evt. også batteri ud og genindsæt, hvis fejlen stadig er der og så forfra. Klik knappen. Et kort bip og grønt lys der evt. blinker og så er du klar. Ind i øret med spidsen, så du forestiller dig lyset der kommer ud, rammer bagerst i øret og tryk igen og hør efter det lange bip, som indikerer der nu er foretaget en måling. Aflæs og vurder. Husk at teste begge ører, så er man mere sikker på at korrekt temperaturmåling. Håber det giver lidt mening, ellers vend endelig tilbage :)
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Dette øre termometer fra Braun har en unik alders-justerbar guide. Den har en professionel teknologi der sikrer præcis måling hver gang. Kan bruges af alle i familien, fra spædbørn til voksne.

 Det mest nøjagtige øretermometer fra Braun på grund af den unikke forvarmede spids og positionerings systemet.

- Gemmer de 9 sidste temperaturer - der er målt.

- Nat belysning som gør det let ad tage temperaturen, selv i mørke.

- Farvekodet  display - vejledning for feber ifølge aldersgrupper for hele familien. Brug alders precisions knappen til at vælge alder, 0-3mdr, 3-36mdr og 36mdr +. Når du så tager en temperatur, vil displayet vise grønt, gult eller rødt for at hjælpe til at læse om personen har feber. Der er nemlig forskel på hvornår man har feber, alt efter hvor gammel man er.

Inkluderer:

- Braun øretermometer.

- beskyttelses æske med opbevaring til filter hætter.

- 21x engangs filter hætter.

- 2x AA batterier.

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt