Braun Series 9 9380cc Barbermaskine

Billede af Braun Series 9 9380cc Barbermaskine
Billede af Braun Series 9 9380cc Barbermaskine
Billede af Braun Series 9 9380cc Barbermaskine
Tilgængelighed: På lager.
Set til
kr. 2.990,00
Pris
kr. 2.084,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

En af Brauns absolut top barbermaskiner med skærehoved, der består af 5 elementer. Dette sikrer en barbering, som arbejder effektivt, tæt og blidt. Der medfølger oplader/renser/holder, børste og lækkert etui.

Selve skærehovedet består af 5 elementer, som alle er med til at sikre en en behagelig og god barbering, hvor huden er beskyttet. Hår som ligger fladt ned bliver løftet op og skåret af i et hug, og dermed kan du undgå ujævnheder i skægget, når du trimmer. Dette skyldes den moderne SyncroSonic teknologi, som laver 40.000 mikrovibrationer/min.

Derudover har den også Autosense teknologi. Barbermaskinen kan altså føle, hvor kraftigt håret er og tilpasser automatisk styrken derefter.

Barbermaskinen har et smart display med god LED-visning, der viser, hvornår skal skifte skærehoved. Den har en rejselås, der gør det muligt at tage den med sig.

Den kan både bruges tørt og vådt, altså også under bruseren, da maskinen er 100% vandtæt.

Batteriet holder op til 60 minutter på en fuld opladning. Opladeren er også en rensestation og kan samtidig bruges som holder til barbermaskinen. Efter brug kan man derfor bare sætte sin trimmer i maskinen og med et enkelt tryk, holder din trimmer sig ny og ren.

På barbermaskinen er der i øvrigt en pop up trimmer, som er med til at afgrænse barckenbarter eller skæg.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt