Borup - Eddikesyre - 32% - 1 liter

Billede af Borup - Eddikesyre - 32% - 1 liter
Billede af Borup - Eddikesyre - 32% - 1 liter
Billede af Borup - Eddikesyre - 32% - 1 liter
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 4-6 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 25,00
Pris
kr. 14,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Er det ok til mælkebøtter? )
-
Svar:
Hej. Tak for det gode spørgsmål, for det synes jeg faktisk er interessant, da man hører så meget om det. Lad os dog slå fast med det samme at det skal du ikke bruge eddikesyre til (jeg går ud fra at du vil slå dem ihjel med det). Altså skidtet virker, ingen tvivl om det. Ikke ret mange levende organismer er pjattet med 32% eddikesyre og det yderste lag af planten ætser simpelthen, hvorefter den visner og dør og du har dermed opnået umiddelbar succes. Hvad der er mindre smart er at det ikke er undersøgt hvad eddikesyre gør ved det der er under planterne. Bekæmpelse af ukrudt bør kun ske med midler til dette, da de er testet af. Går eddikesyren i dit drikkevand, eller på anden vis forurener noget det ikke burde komme i kontakt med, så ender du med det amerikanerne kalder "the shit hits the fan". Så ukrudtsmiddel til ukrudt og eddikesyre er omvendt aldeles fremragende til det der irriterende kalk du har på vandhanerne derhjemme. Jeg håber det råd trods alt kan bruges og at det gav anledning til at tænke over hvordan eddikesyren bruges. God kamp derude i det grønne (og lidt gule i dit tilfælde).
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Borup Kemi er den største producent af af husholdningskemi og forsyner danske husholdninger med produkter af høj kvalitet.

Eddikesyre 32% er en organisk syre, der er velegnet og super effektiv til afkalkning af kaffemaskiner, strygejern, el-kedler, filtre fra vandhaner m.m.

Afkalkning af kaffemaskiner

Bland 1 del eddikesyre med 4 dele vand og lad blandingen køre i kaffemaskinen. Brug derefter koldt vand 3 gange i kaffemaskinen.

Afkalkning af dampstrygejern

Afkalkes i forholdet 1:10.

Rengøring

Bland 1 del eddikesyre med 4 dele vand og vask området grundigt, skyl til sidst med rent vand. Før maling af gulv benyttes samme fremgangsmåde for at fjerne alle kalkaflejringer.

Spar på el-regningen, forlæng vaskemaskinens levetid og bevar tøjets farver

Tilsæt ca. 20 - 30 ml eddikesyre i sæbeskuffens skyllemiddelrum per maskinfuld tøj. På den måde kan du holde dit tøjs farver klare, få blødere tøj samt holde vaskemaskinen fri for kalkaflejringer. Det sparer både strøm og giver længere levetid.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt