Björn Borg 1-pak Mid Shorts Blå med Mønster 1731-1431 70291

Billede af Björn Borg 1-pak Mid Shorts Blå med Mønster 1731-1431 70291
Billede af Björn Borg 1-pak Mid Shorts Blå med Mønster 1731-1431 70291
Billede af Björn Borg 1-pak Mid Shorts Blå med Mønster 1731-1431 70291
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 170,00
Pris
kr. 125,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Den nye mid-shorts fra BB. Disse shorts er ca. 3 cm kortere end Björn Borgs tidligere standard lange model, som mange efterhånden mente var for lange. De korte var dog omvendt... ja for korte. Derfor kommer nu de nye mid-shorts, som helt vil tage over fra den korte trunk du måske allerede kender og bruger. Den lange vil bestå i 2-pak udgaven og vi holder øje med eventuelle 1-paks udgaver af den også.

Prøv den her til en god introduktionspris og se om den ikke er den helt perfekte længde for dig. Pasformen er som altid genial fra Björn Borg og præcis som du kender den.

Her får du en tight i blå med et flot mønster. Elastikbåndet er det nye classic elastikbånd i sort med en hvid kontrastfarve og der er rigtig fin komfort i den nye elastik.
En del af Björn Borg Essentials serien, som er skabt til at være slidstærkt og let at rengøre og pleje. Super blødt strækbomuld og de klassiske syninger ved benene giver det suveræne fit, som Björn Borg har skabt gennem årtier.
 
Bjørn Borg var i årene 1973 - 1983 en af datidens absolut bedste tennisspillere. Han vandt blandt andet både French open og Wimbledon 3 år i træk. 

Bjørn Borg undertøj følger godt op på en så flot karriere. Bjørn Borg undertøj er ikke til at komme forbi når vi snakker modeundertøj til mænd i alle aldre.  Det er absolut et af de største mærker i Skandinavien, men også i lande som Holland og England har det stor succes.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt