3 PAR Egtved luksussokker i Merino uld Mørke blå 56276 290

Billede af 3 PAR Egtved luksussokker i Merino uld Mørke blå 56276 290
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 180,00
Pris
kr. 175,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Er de 100% uld?)
-
Svar:
Hej. Nej disse er ikke 100% uld. For at holde form og facon er der nylon i sokken også. Vi er ved at få 100% merinould-sokker online uden elastikker, så hold øje med hjemmesiden de kommende uger.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Her får du virkelig en lækker sok til dig der bare skal have en smule luksus i hverdagen, skal bruge de perfekte bryllupssokker, eller vil tage sig godt ud til det næste vigtige møde

Mørke blå 56276 290

Disse sokker er produceret i Merino uld. Fordelene ved Merino uld er mange, men det kan nævnes at det ikke klør i forbindelse med hudkontakt. De regulerer naturligt varmen fra fødderne, hvilket giver den klare fordel at man har svære ved at få sure lugtetæer. Så problemer med lugtende fødder kan altså elimineres eller i hvert fald minimeres med de rigtige sokker. Merino uld kan optage op til 35% fugt uden at det nødvendigvis gør at fødderne føles klamme.


Egtved fabrikken er en dansk producent af sokker og mærket har i de senere år været ejet af JBS Textiles. Egtved har været produceret siden 1931 og er grundlagt i den lille by Egtved, der ligger tæt på Vejle og Fredericia. Fabrikken har alle dage været kendt for at lave nogle af (måske) verdens bedste sokker.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt