3-Pak Sorte JBS Bambus tights 1080 51 900

Billede af 3-Pak Sorte JBS Bambus tights 1080 51 900
Billede af 3-Pak Sorte JBS Bambus tights 1080 51 900
Billede af 3-Pak Sorte JBS Bambus tights 1080 51 900
Tilgængelighed: På lager - Vi afsender alle hverdage indtil kl. 15:30.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 300,00
Pris
kr. 275,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Oplysning om benlængde på de enkelte mærker
- Børge Mortensen
Svar:
Hej Børge! Tak for spørgsmålet. Benlængden på alle 1080 modeller i bambus er forskellig alt efter valgt størrelsen, men de er produceret til at have en benlængde der går til lige under midt på låret. Dvs. at de er såkaldte boxer briefs med den lidt længere benlængde (og det er ligeledes den mest populære benlængde i Skandinavien). I øvrigt er det en benlængde du også finder på 955 serien fra JBS.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Bambus er blevet utroligt populært og her får du hele 3 par tights i sort! De er bløde, de sørger for at holde dilleren frisk længere, pga dens naturlige anti-lugt-egenskaber. Sokker i bambus har længe været en succes, nu kommer tiden til underbukserne og det er et hit! Disse tights er super lækre at have på. Så er du til super kvalitet, komfort og rent design, så skynd dig at købe disse bambus tights. Det bliver du og din kæreste/kone glad for.

Materiale: 65% bambus, 30% bomuld, 5% elastan.

Boksershorts i den gode JBS kvalitet. JBS laver kvalitetstøj i en skandinavisk stil. Mærket er kendetegnet ved at man har en bred målgruppe, som alle er interesseret i tøj der tilpasser sig den skandinaviske levestil og skandinaviske natur.
 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt