Black Friday 2017 er slut

Den 23 november 2018 bliver det igen BLACK FRIDAY hos PostMe er vi sikre på!.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og få de bedste nyheder.

Gik du glip af Black Friday 2017? Så fortvivl ikke, vi har løbende gode tilbud og du kan altid finde en god handel i vores restmarked. Derudover har vi altid faste lave priser på gillette, braun, philips mv. Det ændrer vi ikke på!

Lad os se lidt på det med Black Friday og hvorfor vi vælger at deltage. Der er jo mere i det end bare gode tilbud. Sådan er det i hvert fald her hos PostMe. Black Friday er nemlig også en slags understregning af, at vi har været med til at skabe bedre priser på de varer vi allesammen bruger. Kan du f.eks. huske tilbage i starten af 00'erne, da du kun kunne købe et mærke-barberblad i et supermarked, til en pris hvor du skulle pantsætte dit hus for at få råd? Sådan er det ikke længere og vi har siden 2008 været en af dem der gik forrest i den kamp. Det gør vi så sandelig stadig i dag. Så vi føler vi har en forpligtelse til at være med, når Black Friday netop er en dag der handler om at finde sin skarpeste pris frem.

...Og vi HAR styr på det med billige priser - på de mærkevarer du bruger hver dag. Vi har senest i november 2017 lavet et overordnet pristjek på en række af jeres favoritprodukter her hos os. På langt de fleste af de i alt 40 priser vi sammenlignede, slog vi både priserne i grænsebutikken (Fleggaard) i den fysiske butik (Normal) og selv online-kollegaerne (Nemlig, Coop, Coolshop, Nicehair m.fl), måtte se sig slået. Så med andre ord er vi fortsat stadig billigst på de varer vi fører - Sådan! Men det vil vi også være på Black Friday. Vi har således givet priserne et ordentlig hak i tuden denne dag.

Det er f.eks. varer som Gillette barberblade, Oral-B tandbørstehoveder, tandstikker fra Jordan, de gode opvasketabs fra Finish, luksushårtørreren fra HH Simonsen, Den nye lækre barbermaskine fra Philips, eller de suveræne epilatorer fra Braun. Det kan også være de der bløde bambussokker fra Resteröds, de klassiske underdrenge fra JBS, eller de farvestrålende tights fra Björn Borg. Vi gør nu også en forskel på kosmetik og den favoritparfume, du er lige ved at være løbet tør for. Vi HAR nogle af de bedste priser. Ikke kun på Black Friday, eller en anden kampagnedag med et sjovt navn, men hver dag! Gode handler hver dag på hverdagsprodukter - Det klinger da meget godt synes vi.

Ja ja, vel var vi måske ikke lige de billigste på din favorit-solcreme, sidst du tjekkede - I hvert fald ikke på dagen, fordi Matas' stort anlagte sommerkampagne lige kunne presse den 2 kr. ned under os. Ved du hvad? Det synes vi er helt fint, for de 51 andre uger, hvor vores pris er den samme, der er vi garanteret billigst og det betyder alt for os. Derfor har vi heller ikke et abonnement, så du føler du er tvunget til at købe den hos os, for at få "noget for pengene". Du skal have frihed til at købe, når du har et behov og det mærker vi at vores kunder holder af. Har du således ikke allerede prøvet hvor enkelt livet som PostMe kunde er, så lad Black Friday være din undskyldning. Køb ind af dine favoritprodukter, få en ekstra rabat - Vi har i hvert fald skruet prisen helt i bund på denne dag og så er vi i øvrigt fuldstændig ligeglade med om vi så er meget billigere end de andre. I dag er ingen smarte prisrobotter i gang med at sætte en elektrisk tandbørste ned med 25 øre mod en konkurrent. På denne dag er vi bare vanvittige billige - Fordi du da skal huske PostMe... også på en Gray Monday, Yellow Wednesday eller en White Saturday!

Har du spørgsmål til vores priser, vores varer, om os eller om vejret i Herlev netop nu, så skriv eller ring. Så fatter vi tastaturet eller griber headsettet, for de kloge kan kalde det distancehandel, lige til snøvler sig selv i søvn over de fine ord. Vi kalder det nærhandel, eller bare "en fornuftig handel!"

Velkommen til PostMe - mærker du kender, bare billigere - Også på en sort fredag!